Att se fram emot..

Förrutom att det finns vänner som gör mina dagar så finns det annat som man ser fram emot om det inte blir några  större förändingar.
 
Idag tisdag så bär det ut till ett par vänner och umgås lite och käka lite mat troligen, dem bor utanför Borås där vilket man måste ha tex ett regionen runt kort som jag har, och idag är sista dagen som det gäller, sen skall jag köra med ett Borås komun kort ett par månader för att dels är det billigare så får man mer pengar över till annat och dels så har jag inte åkt så ofta utanför komunen så det lönar sig. 
 
Hur blir det med bion och poängsamlandet i Göteborg då kanske någon undrar? Jo den dagen jag skall dit så åker jag dit med Flixbus i så fall och löser enkla biljetter som ändå är billiga..
 
********
 
På onsdag eftermiddag efter jobbet så skall jag till NetOnNet med en kompis och jag skall äntligen köpa
nya mobilen: Motorola Moto E5. För en bra peng på 1390 ungefär så skall jag ha den så jag kan spara undan till att köpa en samsung ingen om ca 2 år.  Detta är bara ett kort uppehåll från Samsung, så dem överger jag inte permanent. Minneskort på 64 gb har jag och skyddsfodralet kommer i veckan.
Min vän Marika kommer få se mobilen först av alla genom jag skickar bilder, nån förmån måste ju hon ha ;)
 
********
 
Den 24:e till 25.e September så är det åter igen dags för en Ms Cinderellakryssning, och precis som förra gången så görs den via Erlings resor, vi kände att det är ett bolag man kan lita på och vi hade en sådan bra kommunikation så det förblir dem. Birka Cruises har jag tröttnat på pga inte lika bra kvalité på maten där längre men buffén på Cinderella är alla tiders. Så då får den nya mobilen visa om den kan ta några bra kort, om inte så får S6:an ändå följa med .
Marika

Mobilen kommer bli bra och det blir bra bilder på cinderella nästa vecka :).


Svar: Jo jag hoppas det vännen :) Som en god vän som du är så kan du ju få en förhandstitt på utvalda bilder redan innan det läggs ut ;)
Reseguiden