Thai Silk

I fredags den 27/7 så var jag ute på Thai-Silk i stan och åt lite god Thaimat, ett ställe jag återkommit till många gånger tack vare den goda servicen och maten, välstädat och snygg inredning i Thailändskt stuk.
 
 
 
Ca nio lika rätter att välja på inom det Thailändska köket, sen kaka och kaffe på maten.. Så mätt och belåten blev man så lunchbuffén på 95 kr är verkligen värt priset..
 
Helhetsbetyg: 5/5

Testagram-box Juli 2018

Har på förra bloggen skrivit lite om tidigare boxar från Bland annat Testagram, nu under Juli månad så fått jag ännu en box från Testagram.. Och den innehåller följande:
 
 
 
 
 
Det är inte alltid som man är 100% nöjd med innehållet, som i denna box tex. Men det är överraskningsmomentet samt att det är bra boxar överlag som gör att man fortsätter ändå.. För det kan ju inte alltid vara passande innehåll för alla. För 119 kr och frakten ingår så är jag inte så kräsen för man kan ju testa produkter som man annars kanske inte testat.

Matsmart.se

Har idag 24/7 hämtat ut ett paket från matsmart.se. Det som skiljer sig från tex Testagram är att här kan man fylla boxen själv på deras hemsida med varor till lågpris. Tex 2 st Chips påsar 275 g för bara tio kr och då för båda. Så varför handla dyrt när man kan handla billigt?.
 
Tretton produkter till bara 99 kr sammanlagt, sen tillkom frakt med 49 kr men det är ju inget att prata om..
Bland annat ett paket med Coco pops