Gott nytt år...

Under helgen så är det mest på gården som jag har varit och gjort andra medlemmar sällskap och
ätit lite gott m.m.. Skönt att man har ett bra ställe att dra sig till dem stunder som det inte finns så mycket att göra..
 
 
 
 
 
 
 
Under nyår så blir det att jag drar till några vänner för gott sällskap och god mat..
Traditionsenligt sen 4-5 år tillbaka..
Gott nytt år önskar jag alla och detta blir det sista inlägget för 2018...
 
 
 

Testagram-Box December 2018

Ja då är årets sista Testagram box hämtad och det är då December månad.. Innehållet den här månaden var mer att dricka städa än att äta, men jag söjer inte för det :=), lite kul med variation..
 
 
Det lutar åt att jag kommer att fortsätta prenumerera på Testagram även under 2019, dock med förebehåll att jag även kanske testar någon annan box med om det blir pra priser
 

I know..

Under onsdags kvällen så spelades " I Know" ett familjefrågespel som var roligt..

Ett frågespel utöver det vanliga. Mycket har hänt sedan Trivial Pursuit. Här är en elegant spelplan och minst lika eleganta tillbehör, spelpjäser och markörer. Genom ett sinnrikt system handlar det inte bara om att svara rätt på en fråga, inom fyra kategorier, utan
också bestämma om du vill ha en ledtråd, jämföra med vad de andra spelarna svarar och vinna poäng genom att gissa hur lite eller mycket de andra vet.


Spela taktiskt och gissa hur dina vänner tänker, men använd din kunskap för att gå framåt. Om du både är taktisk och kunnig vinner du spelet! Med ledtrådarna och spelets listiga mekanik ställs spelarna inför stora utmaningar som gör iKNOW till mycket mer än ett frågespel.

Så själv kan jag rekommendera detta spel.